Ugrás ide: tartalom

Domestos Power 5 WC frissítő blokk Lime

Ha többet szeretne megtudni a termékben használt összetevőkről és funkciójukról, egyszerűen kattintson az összetevő nevére! A csomagoláson lévő korlátozott hely miatt közzétesszük az illatösszetevők hosszabb listáját is. A közelmúltban piacra került termékek vagy a receptúra megváltozása esetén előfordulhat, hogy ez a részletes illatinformáció nem érhető el azonnal, mivel időbe telik az egyes termékoldalak frissítése.

Nagy gondot fordítunk annak biztosítására, hogy az ezen az oldalon található információk naprakészek legyenek. Ugyanakkor kérjük, hogy mindig ellenőrizze a termék csomagolását, hogy megtalálja a legfrissebb összetevőket!

Már nem gyártjuk mindazon termékeket, amelynek neve dátumot (hónapot és évet) tartalmaz.

Hozzávalók

Sodium sulfate (Vízlágyító)

Csökkenti a víz keménységét, növeli a tisztítószerek hatékonyságát

Sodium Dodecylbenzenesulfonate (Felületaktív anyag)

Segít letisztítani vagy eltávolítani a különböző szennyeződéseket és az olajat; vízzel együtt használva habot képez.

Sodium Lauryl Sulfate (Felületaktív anyag)

Segít letisztítani vagy eltávolítani a különböző szennyeződéseket és az olajat; vízzel együtt használva habot képez.

Ethoxylated alcohols (Oldódássegítő)

Segíti az összetevő jobb oldódását a termékben.

Parfum (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Diphenyl Ether

Zöld növényes-gerániumos, virágos jegy. Ezt az összetevőt olyan virágillatok előállításához használják, mint amilyen a jácint.

Illat: Virágos

Decanal

Édes és viaszos-narancshéjillat. Ez az összetevő megtalálható a narancs-, a citronella, a neroli és a korianderolajban. Jellemző módon narancsos és általános citrusos készítményekben használják ízek és parfümök előállításakor.

Illat: Citrusos

Bicyclo[2.2.1]Hept-5-Ene-2-Carboxylic Acid, 3-(1-Methylethyl)-, Ethyl Ester, (2-Exo,3-Endo)-

Banános, ananászos és fekete ribizlis jegyek, melyek gyümölcshúsos-lédús hatásúvá teszik az egzotikus gyümölcsök illatát.

Allyl Caproate

Az ananász édes és cukros jegye egy leheletnyi zöld növényes hatással. Gyakran használják az ananász, az őszibarack és a sárgabarack illatának előállításához a parfümgyártásban.

Octanal

Zsíros-narancshéjas illat zöld héjas árnyalattal. Ez az összetevő megtalálható olyan citrusokban, mint a bergamott, a grépfrút, a narancshéj, a vérnarancs, a japáncitrom (yuzu), a lime, a citrom és a mandarin. Intenzív citrusos jegyet ad különböző fejjegyeknek.

Nonanal

Édes, narancsos jegy. Ez az összetevő megtalálható a bergamottban és a vérnarancsban.

Fenchyl Acetate

Friss és enyhén édes tűlevélolaj-illat.

Hexyl Acetate

Zamatos és nagyon texturált körtejegy. Ez az összetevő számos gyümölcsben megtalálható, például az almában, a körtében és a szilvában.

Methyl Cinnamate

Egy fő összetevő a fahéjkéregolaj létrehozásához az illatkészítményekben. Ez az összetevő számos növényben megtalálható, például az eperben és a szecsuáni borsban.

3-Phenylbutyraldehyde

Átható zöld jegy. Arra használják, hogy „természetes” hatást adjon számos különböző virágillatnak, mint amilyen az orgona, a jácint és az ibolya.

Illat: Zöld

Methyloctyl Acetaldehyde

Aldehides jegy citrusos jelleggel. Használható arra, hogy az illatkészítményekhez szikrázó és friss, tiszta érzetet adjanak.

2-Trans-Dodecenal

A keserű narancs, a mandarin és a koriander összetett illata. Ez egy egyedülállóan hosszan tartó citrusos-mandarinos jegy, amely rendkívül jól terjed, és amely illatkészítmény-típusok széles körében sokoldalúan használható.

Dodecanenitrile

Narancshéjjegy. Ezzel az összetevővel megnövelhető az olyan citrusos jegyek tartóssága, mint a narancs, a mandarin vagy tangerin.

Illat: Citrusos

Verdyl Acetate

Egy virágos, zöld növényes, gyümölcsös jegy, amelyet általánosan hasznának a virágos és fűszernövényes illatkészítményekben a sugárzó frissessége miatt.

Dipropylene Glycol

Egy szagtalan összetevő, amely segíti a szilárd illatösszetevők feloldását, hogy könnyebben lehessen őket más illatanyagokkal keverni.

Allyl Cyclohexanepropionate

Az ananász és az alma közötti jegy. Ez egy kulcsösszetevő a gyümölcsös alkotásokban. Javítja az illat textúráját, és fokozza az érett gyümölcsös benyomást.

Cis-3-Hexenyl Acetate

Egy zöld növényes jegy, amelyet friss körtés és epres jellegek emelnek meg. A fejjegye frissebbé teszi a kifinomult virág- és gyümölcsillatjegyeket.

Illat: Zöld

Ethyl 2-Methylvalerate

Édes, gyümölcsös, almás illat, melyet általánosan használnak a parfümökben egy erőteljes gyümölcsös jegy létrehozásához.

Butanamide, 2-Ethyl-N-Methyl-N-(3-Methylphenyl)-

Trópusi, guavás, grépfrútos, rebarbarás illat trópusi gyümölcsös jegyek létrehozásához. Arra is alkalmas, hogy más gyümölcsös jegyekbe vigyenek vele egy kis trópusi gyümölcsös csavart.

Ethyl Hydroxypyrone

Égetett karamellás jegy, forró tejes illattal és epres jelleggel.

2,4,6-Trimethyl-4-Phenyl-1,3-Dioxane

Grépfrútos-rebarbarás illat, amely keserű vonásokat adhat a gyümölcsös jegyeknek, kiemelheti a jellegzetes grépfrútos jellemzőket, és virágos elemeket adhat a gardéniának és a tubarózsának.

Dimethylcyclohexenyl 3-Butenyl Ketone

Zöld, gyümölcsös, virágos illat, melyet leginkább az egyedi zöld növényes, virágos-gyümölcsös, galbánumra emlékeztető hatása miatt használják.

Illat: Zöld

Gamma-Undecalactone

Tejes és édes őszibarackillat. Ez az összetevő megtalálható az almában, a málnában, az őszibarackban és a sárgabarackban.

3,6-Dihydro-4-Methyl-2-Phenyl-2H-Pyran

Átható rózsás karakter, zöld növényes, gerániumos és fémes jegyekkel. Különösen alkalmas a rózsa és a geránium illatának előállításához.

Illat: Zöld

Homogeranyl Nitrile

Citromos illat fémes jellegekkel, melyet a parfümgyártásban a citromos, vasfüves vagy lime-os készítményekben használnak, ahol frissességet biztosít.

Illat: Citrusos

Decenal

A narancs- és mandarinhéj citrusos illata, melyet leginkább fejjegyként használnak. Friss, citrusszerű hatást kelt, rendkívüli módon megemelve az illatkészítményt.

Isoamyl Allylglycolate

Ananászillat, amely szikrázó fejjegyet ad bármilyen illatkészítményhez.

2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde

Őrölt leveles illat. Az ebből az összetevőből származó zöld növényes karakter jó hatást kelt a citrusos, rusztikus, virágos készítményekben.

Illat: Zöld

Orange oil, sweet, terpenes

Friss, zamatos, édes narancsillat, amely friss illatot kelt.

Illat: Citrusos

Allyl Cyclohexyloxyacetate

Zöld növényes, ananászos illat, mely jól ötvözhető a fougère illatanyagokkal, melyet jellemzően a virágos-gyümölcsös illatkészítményekben használnak. Megemeli a szívillatot, és kihozza a mohás vonásokat.

Hexahydro-Methanoindenyl Propionate

Gyümölcsös-virágos jegy, körtés és ánizsos jegyekkel, mely oldott állapotban a bazsalikomolajra emlékeztet.

Grapefruit Oil Terpenes

Egy grépfrútillatjegy. Ezt az összetevőt a grépfrútolajból vonják ki.

Illat: Citrusos

trans-Rose Ketone-3

Piros alma- és rózsaillat, sáfrányos tónusokkal. Ennek az összetevőnek összetett illata van, amely nagyon jól keveredik minden illatkészítménnyel.

Triethyl Citrate

Egy összetevő, amely segíti a szilárd illatösszetevők feloldását, hogy könnyeben lehessen őket illatkészítményekhez keverni.

Cymbopogon Nardus Oil

Citrusszerű illat. Citronellaolajként ismert.

Illat: Citrusos

Dimethyl Heptenal

Zöld sárgadinnyés jegy árnyalatnyi friss, tengerszerű jegyekkel.

2-T-Butylcyclohexyl Acetate

Almás, fűszernövényes illat. Gyümölcsös és citrusos illatkészítményben használják az enyhe almás, körtés aromája miatt.

2-Acetonaphthone

Virágos, narancsvirágos illat, édes mézes jegyekkel. Főként arra használják, hogy az illatokkészítményekhez narancsvirágos jegyet adjanak

Illat: Virágos

Methylbenzyl Acetate

Zöld növényes jegy élénk rebarbarás jelleggel. Ez az összetevő megtalálható az gardéniában.

Illat: Zöld

P-Cymene

Citrusos, citromos illat. Ez az összetevő számos gyümölcsben, fűszernövényben, virágban és fűszerben megtalálható, többek között a kakukkfűben és a mandarinban. Leggyakrabban citrusos és bergamottos illatkészítményekben használják.

Illat: Citrusos

Linalyl Acetate

Enyhe levendulaillat bergamott- és petitgrainjellegekkel. Ez az összetevő megtalálható különféle természetes olajokban, például a rózsafa és a hôfa olajában.

Illat: Virágos

2,6-Dimethyl-7-Octen-2-Ol

Friss és tiszta citrusos illat. Ez az összetevő a citrusolajok alternatíváját jelenti.

Illat: Citrusos

Cedrol Methyl Ether

Száraz, fás illat a puha fa és az ábra egyedi ötvözetével. A fás illatkészítmények általános összetevője.

Illat: Fás

Methyldihydrojasmonate

Kifinomult és friss jázminillat.

Illat: Virágos

Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes

Szantálfás és cédrusfás illat.

Illat: Fás

Formaldehyde Cyclodecyl Ethyl Acetal

Ámbrás és fás illat, melyet szantálfás jegyek létrehozásához használnak.

Illat: Fás

Dimethyl-4-Isoheptenal Dimethyl Acetal

Friss, citrusos-grépfrúthéjas illat, fás és zöld ibolyás jegyekkel.

Illat: Citrusos

A-Terpinyl Acetate

Citrusos illat levendulajeggyel. Ez az összetevő számos illóolajban megtalálható, többek között a fenyőolajban és a kardamomolajban.

Pentasodium triphosphate (Kelátképző anyag)

Segít megelőzni a vízben lévő szennyeződések káros hatását a termék hatékonyságára, megjelenésére vagy stabilitására.

Aqua (Gyártási melléktermék)

A termék előállítása során keletkezett másodlagos komponens/összetevő.

Sodium citrate (Kelátképző anyag)

Segít megelőzni a vízben lévő szennyeződések káros hatását a termék hatékonyságára, megjelenésére vagy stabilitására.

Linear Alkyl Benzene (Gyártási melléktermék)

A termék előállítása során keletkezett másodlagos komponens/összetevő.

Lauryl Alcohol (Felületaktív anyag)

Segít letisztítani vagy eltávolítani a különböző szennyeződéseket és az olajat; vízzel együtt használva habot képez.

Sodium chloride (Gyártási melléktermék)

A termék előállítása során keletkezett másodlagos komponens/összetevő.

Limonene (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

CI 47005 (Színezőanyag)

Színezi a terméket, hajat vagy bőrt.

Citral (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Vissza az oldal tetejére