Ugrás ide: tartalom

Baba Feketén-fehéren Golyós izzadásgátló

Ha többet szeretne megtudni a termékben használt összetevőkről és funkciójukról, egyszerűen kattintson az összetevő nevére! A csomagoláson lévő korlátozott hely miatt közzétesszük az illatösszetevők hosszabb listáját is. A közelmúltban piacra került termékek vagy a receptúra megváltozása esetén előfordulhat, hogy ez a részletes illatinformáció nem érhető el azonnal, mivel időbe telik az egyes termékoldalak frissítése.

Nagy gondot fordítunk annak biztosítására, hogy az ezen az oldalon található információk naprakészek legyenek. Ugyanakkor kérjük, hogy mindig ellenőrizze a termék csomagolását, hogy megtalálja a legfrissebb összetevőket!

Már nem gyártjuk mindazon termékeket, amelynek neve dátumot (hónapot és évet) tartalmaz.

Hozzávalók

Aqua (Oldószer)

Feloldja az anyagokat vagy az összetevőket.

Aluminum Zirconium Pentachlorohydrate (Izzadásgátló hatóanyag)

Csökkenti az izzadás mértékét.

Glycerin (Bőrkondícionáló anyag)

Elősegíti a bőr puha, sima érzetét és rugalmasságát.

Helianthus Annuus Seed Oil (Bőrkondícionáló anyag)

Elősegíti a bőr puha, sima érzetét és rugalmasságát.

Steareth-2 (Emulgeálószer)

Elősegíti, hogy két vagy több folyadék, amely általában nem elegyedik, egységes oldatot alkosson – ezt gyakran „emulziónak” nevezik.

Parfum (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Steareth-20 (Emulgeálószer)

Elősegíti, hogy két vagy több folyadék, amely általában nem elegyedik, egységes oldatot alkosson – ezt gyakran „emulziónak” nevezik.

Hexyl Cinnamal (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Lecithin (Emulgeálószer)

Elősegíti, hogy két vagy több folyadék, amely általában nem elegyedik, egységes oldatot alkosson – ezt gyakran „emulziónak” nevezik.

Linalool (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Benzyl Alcohol (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Limonene (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Cholesterol (Bőrkondícionáló anyag)

Elősegíti a bőr puha, sima érzetét és rugalmasságát.

Vissza az oldal tetejére