Ugrás ide: tartalom

Coccolino Intense Fuchsia Passion illatgyöngyök mosáshoz

Ha többet szeretne megtudni a termékben használt összetevőkről és funkciójukról, egyszerűen kattintson az összetevő nevére! A csomagoláson lévő korlátozott hely miatt közzétesszük az illatösszetevők hosszabb listáját is. A közelmúltban piacra került termékek vagy a receptúra megváltozása esetén előfordulhat, hogy ez a részletes illatinformáció nem érhető el azonnal, mivel időbe telik az egyes termékoldalak frissítése.

Nagy gondot fordítunk annak biztosítására, hogy az ezen az oldalon található információk naprakészek legyenek. Ugyanakkor kérjük, hogy mindig ellenőrizze a termék csomagolását, hogy megtalálja a legfrissebb összetevőket!

Már nem gyártjuk mindazon termékeket, amelynek neve dátumot (hónapot és évet) tartalmaz.

Hozzávalók

PEG-180 (Kötőanyag)

Segíti, hogy anyagok egymáshoz kötődjenek vagy összetapadjanak.

Tapioca starch (Viszkozitás-szabályozó anyag)

Szabályozza a termék sűrűségét vagy vastagságát.

Parfum (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

2,3-Dihydro-1,1-Dimethyl-1H-Indene-Ar-Propanal

A gyöngyvirágillathoz adódó metsző, friss illatjegy. Ez az egyik összetevő, melyet a gyöngyvirág illatának előállításához használnak.

2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde

Őrölt leveles illat. Az ebből az összetevőből származó zöld növényes karakter jó hatást kelt a citrusos, rusztikus, virágos készítményekben.

Illat: Zöld

2,6-Dimethyl-7-Octen-2-Ol

Friss és tiszta citrusos illat. Ez az összetevő a citrusolajok alternatíváját jelenti.

Illat: Citrusos

2-T-Butylcyclohexyl Acetate

Almás, fűszernövényes illat. Gyümölcsös és citrusos illatkészítményben használják az enyhe almás, körtés aromája miatt.

3-Hexenol

Friss, zöld növényes, vágott füves illat. Ez az összetevő különféle növényekben is megtalálható, például a mezei mentában (mentha arvensis). Nélkülözhetetlen összetevő mindenféle gyümölcsös és virágos illatkészítményben az egyedi zöld növényes és füves jellemzői miatt.

Illat: Zöld

4-Methyl-3-Decen-5-Ol

Erős zöld növényes, virágos karakter, friss és gyümölcsös ibolyaleveles vonásokkal.

Illat: Zöld

Allyl Heptanoate

Egy gyümölcsös jegy, amely az ananászra hasonlít, banánra emlékeztető árnyalatokkal. Nagyon jól használható olyan illatkészítményekben, amelyek egzotikus gyümölcsös karaktereket tartalmaznak.

Aqua

Egy összetevő, amely segíti a szilárd illatösszetevők feloldását, hogy könnyeben lehessen őket illatkészítményekhez keverni.

Benzeneacetonitrile, A-Butylidene-, (Z)

Virágos jegy, fűszernövényes és enyhén zöld növényes karakterrel, balzsamos illatalappal, amely a csokoládé barna illatára emlékeztet.

Illat: Virágos

Cyclamen Aldehyde

Virágos, zöld növényes jegy, amely a ciklámenre és a gyöngyvirágra emlékeztet. A virágszirmok frissességét adja a ciklámen-, a lonc- és a gyöngyvirág-illatanyagokhoz.

Illat: Virágos

Diethyl 1,4-Cyclohexane Dicarboxylate

Hosszan tartó gyümölcsös, bogyós jegy. Gyakran használják a gyümölcsös, citrusos és fűszernövényes jegyek fokozásához.

Dipropylene Glycol

Egy szagtalan összetevő, amely segíti a szilárd illatösszetevők feloldását, hogy könnyebben lehessen őket más illatanyagokkal keverni.

Ethyl Hydroxypyrone

Égetett karamellás jegy, forró tejes illattal és epres jelleggel.

Ethyl Methylphenylglycidate

Édes, gyümölcsös, eperszerű, virágos-mézes háttérjegyekkel. Azontúl, hogy eperösszetételekben használják, ez a termék számos virágos készítményben használható, például a jázminban és a rózsában. Különösen jól keveredik a fás jegyekkel és az aldehidekkel.

Ethyl Salicylate

Virágos, gyümölcsös jegy enyhén savas, fermentált árnyalattal. Többnyire tubarózsa típusú jegyek előállításához használják.

Illat: Virágos

Ethyl Vanillin

Édes és krémes vaníliaillat enyhén fűszeres jelleggel.

Eucalyptol

Eukaliptuszillat kámforos és mentás hűsítő vonással. Ez az összetevő megtalálható a kámforban, a babérban, a babérlevélben, a teafában, az édes bazsalikomban, a rozmaringban, a zsályában és más aromás növényekben.

Gamma-Decalactone

Édes és tejes őszibarackillat. Ez az összetevő megtalálható az őszibarackban, a sárgabarackban, piros gyümölcsökben és egzotikus gyümölcsökben. Számos virágos és gyümölcsös készítményben használt.

Gamma-Nonalactone

Krémes és ínycsiklandó kókuszillat.

Heliotropine

Lágy, ánizsos, púderes illat. Ez az összetevő megtalálható a tahiti vaníliában, az akácban és a szasszafrászban. Széles körben alkalmazzák a parfümgyártás során a púderes harmóniákban, valamint az olyan virágos illatokban, mint a szegfű, a mimóza és az orgona.

Illat: Virágos

Hexyl Acetate

Zamatos és nagyon texturált körtejegy. Ez az összetevő számos gyümölcsben megtalálható, például az almában, a körtében és a szilvában.

Imidazolidinone

Nincs szószedet

Maltol

Édes, ragacsos, karamellás jegy egy kis epres jelleggel. Ez az összetevő megtalálható a piros gyümölcsökben, például a málnában és az eperben. Általánosan használják arra, hogy egy illatot édesebbé tegyenek vele.

Methyl Anthranylate

Egy fehér virágos illat, a tubarózsa-, a narancsvirág- és a jázminillat keverékével. Más illatkészítmény-anyagokkal hozható reakcióba, hogy együttesen olyan különböző jegyeket hozzanak létre, amelyekből sokat felhasználnak a parfümgyártásban.

Illat: Virágos

Methyl Benzodioxepinone

Vizes, tengeri, óceáni levegő illatjegye. Különböző virágos jegyekkel ötvözve a virágboltok vizes hatását nyújtja. A tengeri permet érzetét is erősíteni tudja az illatkészítményekben.

Methyl Cinnamate

Egy fő összetevő a fahéjkéregolaj létrehozásához az illatkészítményekben. Ez az összetevő számos növényben megtalálható, például az eperben és a szecsuáni borsban.

Methylbenzyl Acetate

Zöld növényes jegy élénk rebarbarás jelleggel. Ez az összetevő megtalálható az gardéniában.

Illat: Zöld

Methyldihydrojasmonate

Kifinomult és friss jázminillat.

Illat: Virágos

Phenethyl Alcohol

Virágos, rózsás jegy, egy leheletnyi mézzel. Ez az összetevő számos virágban megtalálható, például a rózsában, a jácintban, a szegfűben, a narancsvirágban és a gerániumban.

Pinus Palustris Oil

Egy fás, fenyős illat. Ez az összetevő egy olyan illóolaj, amelyet különféle fenyőfajok tűleveleinek, ágainak és rügyeinek gőzlepárlásával nyernek ki.

Polyoxymethylene Melamine

Nincs szószedet

Polyquaternium-7

Nincs szószedet

Rasberry Ketone

Édes és púderes málnaillat. Ez az összetevő megtalálható néhány olyan piros gyümölcsben, mint az eper, a málna, a tőzegáfonya és a kaliforniai szedermálna. Általánosan használják a piros gyümölcsös jegyek kiemelésére.

Trimethylcyclopentenyl Dimethylisopentenol

Gazdag és átható szantálfajegy.

Illat: Fás

Aqua (Oldószer)

Feloldja az anyagokat vagy az összetevőket.

Polyquaternium-7 (Filmbevonat-képző anyag)

Alkalmazása segít a sima, egyenletes lefedettség elérésében.

Polyoxymethylene Melamine

Nincs szószedet

Benzyl Benzoate (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Benzyl Salicylate (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Coumarin (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Limonene (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Butylphenyl Methylpropional (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Eugenol (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Polymeric Pink Colourant (Színezőanyag)

Színezi a terméket, hajat vagy bőrt.

Vissza az oldal tetejére