Ugrás ide: tartalom

Sunlight Mosogatógép illatosító

Ha többet szeretne megtudni a termékben használt összetevőkről és funkciójukról, egyszerűen kattintson az összetevő nevére! A csomagoláson lévő korlátozott hely miatt közzétesszük az illatösszetevők hosszabb listáját is. A közelmúltban piacra került termékek vagy a receptúra megváltozása esetén előfordulhat, hogy ez a részletes illatinformáció nem érhető el azonnal, mivel időbe telik az egyes termékoldalak frissítése.

Nagy gondot fordítunk annak biztosítására, hogy az ezen az oldalon található információk naprakészek legyenek. Ugyanakkor kérjük, hogy mindig ellenőrizze a termék csomagolását, hogy megtalálja a legfrissebb összetevőket!

Már nem gyártjuk mindazon termékeket, amelynek neve dátumot (hónapot és évet) tartalmaz.

Hozzávalók

Parfum (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

2,4,6-Trimethyl-4-Phenyl-1,3-Dioxane

Grépfrútos-rebarbarás illat, amely keserű vonásokat adhat a gyümölcsös jegyeknek, kiemelheti a jellegzetes grépfrútos jellemzőket, és virágos elemeket adhat a gardéniának és a tubarózsának.

2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde

Őrölt leveles illat. Az ebből az összetevőből származó zöld növényes karakter jó hatást kelt a citrusos, rusztikus, virágos készítményekben.

Illat: Zöld

2,4-Dimethyl-4-Phenyltetrahydrofuran

Rebarbarás, zöld növényes, friss, citrusos illat. Intenzív pikáns, rebarbarás karaktere van, amely nagyon jól illik a citrusos és aromás illatkészítményekhez.

Illat: Citrusos

2,6-Dimethyl-7-Octen-2-Ol

Friss és tiszta citrusos illat. Ez az összetevő a citrusolajok alternatíváját jelenti.

Illat: Citrusos

2,6-Octadienal, 3,7-Dimethyl-, Reaction Products With Et Alc.

Szikrázó lime-os illattónusok, amelyek virágos, citrusos és fűszernövényes jegyeket biztosítanak.

Illat: Citrusos

2-Acetonaphthone

Virágos, narancsvirágos illat, édes mézes jegyekkel. Főként arra használják, hogy az illatokkészítményekhez narancsvirágos jegyet adjanak

Illat: Virágos

2-Trans-Dodecenal

A keserű narancs, a mandarin és a koriander összetett illata. Ez egy egyedülállóan hosszan tartó citrusos-mandarinos jegy, amely rendkívül jól terjed, és amely illatkészítmény-típusok széles körében sokoldalúan használható.

3,6-Dihydro-4-Methyl-2-Phenyl-2H-Pyran

Átható rózsás karakter, zöld növényes, gerániumos és fémes jegyekkel. Különösen alkalmas a rózsa és a geránium illatának előállításához.

Illat: Zöld

3-Hexenol

Friss, zöld növényes, vágott füves illat. Ez az összetevő különféle növényekben is megtalálható, például a mezei mentában (mentha arvensis). Nélkülözhetetlen összetevő mindenféle gyümölcsös és virágos illatkészítményben az egyedi zöld növényes és füves jellemzői miatt.

Illat: Zöld

Acetaldehyde Phenethyl Propyl Acetal

Leveles, zöld növényes illat, jácintjellegekkel. Hosszan tartó, zöld növényes, virágos jegyet ad az illatkészítményeknek.

Illat: Virágos

Allyl Cyclohexanepropionate

Az ananász és az alma közötti jegy. Ez egy kulcsösszetevő a gyümölcsös alkotásokban. Javítja az illat textúráját, és fokozza az érett gyümölcsös benyomást.

Benzyl Acetate

Gyümölcsös-banános illat, amely a jázminra emlékeztet. Ez az összetevő számos virágban, többek között a jázminban és a nárciszban is megtalálható.

Cis-3-Hexenyl Acetate

Egy zöld növényes jegy, amelyet friss körtés és epres jellegek emelnek meg. A fejjegye frissebbé teszi a kifinomult virág- és gyümölcsillatjegyeket.

Illat: Zöld

Citronellal

Virágos jegy. Ez az összetevő megtalálható a citronellában és a kardamomban.

Illat: Virágos

Citronellyl Nitrile

Citromillat virágos és zöld növényes árnyalatokkal.

Illat: Citrusos

Citrus Aurantium Amara Extract

Lehet friss és keserű narancsillat, vagy gazdag narancsvirágillat zöld növényes jegyekkel. A levelekből és virágokból kinyert kivonatból állítják elő az úgynevezett „petitgrainolajat”. A gyümölcsökből való kinyerésével keserűbb narancsolaj kapható, a virágokból kinyertből pedig a „neroliolaj”.

Illat: Citrusos

Citrus Limon Oil

Friss, citrusos illat. A citromolajat a cédrát (Citrus medical L.) terméséből vonják ki.

Illat: Citrusos

Decanal

Édes és viaszos-narancshéjillat. Ez az összetevő megtalálható a narancs-, a citronella, a neroli és a korianderolajban. Jellemző módon narancsos és általános citrusos készítményekben használják ízek és parfümök előállításakor.

Illat: Citrusos

Dimethyl-4-Isoheptenal Dimethyl Acetal

Friss, citrusos-grépfrúthéjas illat, fás és zöld ibolyás jegyekkel.

Illat: Citrusos

Dipropylene Glycol

Egy szagtalan összetevő, amely segíti a szilárd illatösszetevők feloldását, hogy könnyebben lehessen őket más illatanyagokkal keverni.

Ethyl 2-Methylvalerate

Édes, gyümölcsös, almás illat, melyet általánosan használnak a parfümökben egy erőteljes gyümölcsös jegy létrehozásához.

Ethyl Butyrate

Érett és édes gyümölcsös illat. Ez az összetevő megtalálható néhány olyan általános gyümölcsben, mint az eper, a kivi, az ananász vagy a sárgadinnye.

Ethyl Heptanoate

Alma-, ananász- és brandyjegyek illatötvözete.

Ethyl Methylphenylglycidate

Édes, gyümölcsös, eperszerű, virágos-mézes háttérjegyekkel. Azontúl, hogy eperösszetételekben használják, ez a termék számos virágos készítményben használható, például a jázminban és a rózsában. Különösen jól keveredik a fás jegyekkel és az aldehidekkel.

Ethyl Vanillin

Édes és krémes vaníliaillat enyhén fűszeres jelleggel.

Ethylene Brassylate

Púderes és virágos, lágyságtól duzzadó pézsmaillat. Mindenféle típusú illatharmóniákhoz használható.

Eucalyptol

Eukaliptuszillat kámforos és mentás hűsítő vonással. Ez az összetevő megtalálható a kámforban, a babérban, a babérlevélben, a teafában, az édes bazsalikomban, a rozmaringban, a zsályában és más aromás növényekben.

Geranyl Acetate

Gyümölcsös, rózsás, édes, körtés, levendulás illat. Ez az összetevő számos eltérő növényben megtalálható, például a citronellában, a citromfűben, a gerániumban és a levendulában. Széles körben használják arra, hogy a virágos-gyümölcsös, fűszernövényes és citrusos illatokhoz gyümölcsös jegyeket adjanak hozzá.

Hexahydro-Methanoindenyl Propionate

Gyümölcsös-virágos jegy, körtés és ánizsos jegyekkel, mely oldott állapotban a bazsalikomolajra emlékeztet.

Homogeranyl Nitrile

Citromos illat fémes jellegekkel, melyet a parfümgyártásban a citromos, vasfüves vagy lime-os készítményekben használnak, ahol frissességet biztosít.

Illat: Citrusos

Ionone

Ibolyás, piros gyümölcsös, fás illat, amely vastaggá és komfortossá teszi a fás, gyümölcsös és virágos illatkészítményeket.

Isoamyl Allylglycolate

Ananászillat, amely szikrázó fejjegyet ad bármilyen illatkészítményhez.

Isobornyl Acetate

A kámfor és a fenyő nagyon friss illata. Megtalálható olyan aromás olajokban, mint a vadkakukkfű-, a rozmaring- és az eukaliptuszolaj.

Isododecane

Egy szagtalan összetevő, amely segíti a szilárd illatösszetevők feloldását, hogy könnyebben lehessen őket más illatanyagokkal keverni.

L-Carvone

Friss fodormentás illat. Ez az összetevő megtalálható a fodormentaolajban és a fűszerkömény-magokban.

L-Menthol

Friss és tiszta borsmentajegy. Ez az összetevő megtalálható a borsmenta illóolajában.

Lauraldehyde

Frissen reszelt mandarinhéj-illatjegy. Ez az összetevő megtalálható a mandarinban és a narancsban.

Illat: Citrusos

Linalyl Acetate

Enyhe levendulaillat bergamott- és petitgrainjellegekkel. Ez az összetevő megtalálható különféle természetes olajokban, például a rózsafa és a hôfa olajában.

Illat: Virágos

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil

Fűszernövényes-mentás olaj, melyet a teafa leveleiből vonnak ki.

Methyldihydrojasmonate

Kifinomult és friss jázminillat.

Illat: Virágos

Nerol

Friss citrusos-rózsás, gerániumos illat. Ez az összetevő számos olajban, például a rózsa-, a citrom- és a grépfrútolajban is megtalálható. Főként virágos illatkészítményekben használják, melyekhez frissességet ad, különösen a rózsás jegyekhez.

Illat: Virágos

Neryl Acetate

Édes gyümölcsös-rózsás jegy a citrus, bergamott vonásával. Ez az összetevő megtalálható a neroli-, a petitgrain- és a citromolajban, valamint a szalmagyopár virágjában.

Illat: Virágos

Octanal

Zsíros-narancshéjas illat zöld héjas árnyalattal. Ez az összetevő megtalálható olyan citrusokban, mint a bergamott, a grépfrút, a narancshéj, a vérnarancs, a japáncitrom (yuzu), a lime, a citrom és a mandarin. Intenzív citrusos jegyet ad különböző fejjegyeknek.

P-Cymene

Citrusos, citromos illat. Ez az összetevő számos gyümölcsben, fűszernövényben, virágban és fűszerben megtalálható, többek között a kakukkfűben és a mandarinban. Leggyakrabban citrusos és bergamottos illatkészítményekben használják.

Illat: Citrusos

PPG-2 Methyl Ether

Szagtalan, az illatkészítményekben más összetevők feloldásához használt összetevő.

Terpineol

Tiszta tűlevelűillat, leheletnyi virágossággal. Ez az összetevő megtalálható fenyőben, a levendulában és a borókában.

Triethyl Citrate

Egy összetevő, amely segíti a szilárd illatösszetevők feloldását, hogy könnyeben lehessen őket illatkészítményekhez keverni.

Trimethylhexyl Acetate

Friss bergamottillat levendulás árnyalattal; amely jól keveredik a citrusos, aromás, fűszernövényes és virágos-fás jegyekkel.

Illat: Citrusos

Undecanal

Citrushéjas jegy. Ez az összetevő megtalálható a vérnarancsban, a korianderlevélben és a vadkakukkfűben.

Linalool (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Citral (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Limonene (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Geraniol (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Citronellol (Illatanyag)

Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

CI 61565 (Színezőanyag)

Színezi a terméket, hajat vagy bőrt.

Vissza az oldal tetejére