Ugrás ide: tartalom

Coccolino Intense Fresh Sky Illatosító kendő szárítógéphez

Ha többet szeretne megtudni a termékben használt összetevőkről és funkciójukról, egyszerűen kattintson az összetevő nevére! A csomagoláson lévő korlátozott hely miatt közzétesszük az illatösszetevők hosszabb listáját is. A közelmúltban piacra került termékek vagy a receptúra megváltozása esetén előfordulhat, hogy ez a részletes illatinformáció nem érhető el azonnal, mivel időbe telik az egyes termékoldalak frissítése.

Nagy gondot fordítunk annak biztosítására, hogy az ezen az oldalon található információk naprakészek legyenek. Ugyanakkor kérjük, hogy mindig ellenőrizze a termék csomagolását, hogy megtalálja a legfrissebb összetevőket!

Már nem gyártjuk mindazon termékeket, amelynek neve dátumot (hónapot és évet) tartalmaz.

Összetevő Funkció
Ditallowoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate Öblítőszer
Segít puhítani és kellemes tapintásúvá tenni a textíliákat.
Hydrogenated Tallow Viszkozitás-szabályozó anyag
Szabályozza a termék sűrűségét vagy vastagságát.
Stearic Acid Emulgeálószer
Elősegíti, hogy két vagy több folyadék, amely általában nem elegyedik, egységes oldatot alkosson – ezt gyakran „emulziónak” nevezik.
Parfum Illatanyag
Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.
  • 2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde

    • Őrölt leveles illat. Az ebből az összetevőből származó zöld növényes karakter jó hatást kelt a citrusos, rusztikus, virágos készítményekben.

      Illat: Zöld

  • 2-Acetonaphthone

    • Virágos, narancsvirágos illat, édes mézes jegyekkel. Főként arra használják, hogy az illatokkészítményekhez narancsvirágos jegyet adjanak

      Illat: Virágos

  • 2-Cyclohexylethyl Acetate

    • Rózsás, piros gyümölcsös, fűszernövényes-zöld növényes jegy. Ez az összetevő megtalálható az Anthemis maritima L növényben. Enyhe virágossága virágsziromszerű textúrát ad a narancsos és piros virágos illatkészítményeknek.

      Illat: Virágos

  • 2-Heptylcyclopentanone

    • Egy virágos, jázminos illat gyümölcsös, őszibarackos vonással. Ezt az összetevőt a jázminvirágillat gyümölcsös jellegének feljavításához használják. A virágos-gyümölcsös jegyek érdekes kombinációját nyújtja.

      Illat: Virágos

  • 2-T-Butylcyclohexyl Acetate

    • Almás, fűszernövényes illat. Gyümölcsös és citrusos illatkészítményben használják az enyhe almás, körtés aromája miatt.

      Illat:

  • 2-T-Butylcyclohexyloxybutanol

    • Lágy és ábrás, fás jegy, édes és természetes gazdagsággal.

      Illat: Fás

  • 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate

    • Összetett fás-körtés illat, amely feljavítja az illatkészítmények illatminőségét.

      Illat: Fás

  • 6-Tert-Butylquinoline

    • Nyersbőrös jegy aromás, dohányos karakterrel, amelyet leginkább férfi illatkészítményekben használnak.

      Illat:

  • A-Terpinyl Acetate

    • Citrusos illat levendulajeggyel. Ez az összetevő számos illóolajban megtalálható, többek között a fenyőolajban és a kardamomolajban.

      Illat:

  • Allyl Cyclohexanepropionate

    • Az ananász és az alma közötti jegy. Ez egy kulcsösszetevő a gyümölcsös alkotásokban. Javítja az illat textúráját, és fokozza az érett gyümölcsös benyomást.

      Illat:

  • Amyl Salicylate

    • Egy virágos illat, zöld növényes és balzsamos vonásokkal. Ez az összetevő megtalálható a szőlőben és a teában.

      Illat: Virágos

  • Anisaldehyde

    • Édes és púderes mandulás jegy. Gyakran használják virágos jegyeket tartalmazó kompozícióknál egy leheletnyi púderesség hozzáadásához.

      Illat:

  • Cedrol Methyl Ether

    • Száraz, fás illat a puha fa és az ábra egyedi ötvözetével. A fás illatkészítmények általános összetevője.

      Illat: Fás

  • Decenol

    • Virágos, rózsás, aldehides illat. Ez az összetevő megtalálható a narancsokban, valamint a grépfrút- és a korianderolajban. Viaszos, rózsás karaktert ad bármilyen illathoz, és különösen jól használható a virágos és fűszernövényes típusoknál.

      Illat: Virágos

  • Dimethylbenzyl Carbinyl Acetate

    • Egyedülálló szilvás jegy, rózsás és jázminos illattal. Frissé tesz és megemel szinte minden virágos illatot. Az illatkészítményeknek damaszkuszi rózsás jelleget is ad.

      Illat:

  • Dimethylcyclohexenyl 3-Butenyl Ketone

    • Zöld, gyümölcsös, virágos illat, melyet leginkább az egyedi zöld növényes, virágos-gyümölcsös, galbánumra emlékeztető hatása miatt használják.

      Illat: Zöld

  • Diphenyl Ether

    • Zöld növényes-gerániumos, virágos jegy. Ezt az összetevőt olyan virágillatok előállításához használják, mint amilyen a jácint.

      Illat: Virágos

  • Dipropylene Glycol

    • Egy szagtalan összetevő, amely segíti a szilárd illatösszetevők feloldását, hogy könnyebben lehessen őket más illatanyagokkal keverni.

      Illat:

  • Dodecahydro-Tetramethylnaphthofuran

    • Fás jegy, leheletnyi muskotályzsálya-levéllel, melyet hiteles ámbrahatás előállításához használnak.

      Illat: Amber

  • Ethyl Acetoxyhexanoate

    • Púderes málnaillat, amely a piros gyümölcsök és a fekete áfonya illatot ínyencen édessé teszi.

      Illat:

  • Ethyl Trimethylcyyclopentene Butenol

    • Élénk szantálfaillat, rózsás jelleggel. Főként szantálfás jegyekhez, fás és keleties illatkészítményekhez használják.

      Illat: Fás

  • Ethyl Vanillin

    • Édes és krémes vaníliaillat enyhén fűszeres jelleggel.

      Illat:

  • Gamma-Nonalactone

    • Krémes és ínycsiklandó kókuszillat.

      Illat:

  • Gamma-Undecalactone

    • Tejes és édes őszibarackillat. Ez az összetevő megtalálható az almában, a málnában, az őszibarackban és a sárgabarackban.

      Illat:

  • Hexahydro-Methanoindenyl Propionate

    • Gyümölcsös-virágos jegy, körtés és ánizsos jegyekkel, mely oldott állapotban a bazsalikomolajra emlékeztet.

      Illat:

  • Isomenthone

    • Hűsítő borsmentaillat. Ez az összetevő megtalálható a mentaolajokban. Számos illatkészítmény frissességét felerősíti.

      Illat:

  • Isopentylcyclohexanone

    • Fás nősziromillat kámforos jelleggel.

      Illat: Fás

  • Lauraldehyde

    • Frissen reszelt mandarinhéj-illatjegy. Ez az összetevő megtalálható a mandarinban és a narancsban.

      Illat: Citrusos

  • Methyl Anthranylate

    • Egy fehér virágos illat, a tubarózsa-, a narancsvirág- és a jázminillat keverékével. Más illatkészítmény-anyagokkal hozható reakcióba, hogy együttesen olyan különböző jegyeket hozzanak létre, amelyekből sokat felhasználnak a parfümgyártásban.

      Illat: Virágos

  • Methyl Beta-Naphthyl Ether

    • Narancsvirágos és púderes, mely hosszan tartó és testes hatást ad számos virágos illatkészítménynek.

      Illat: Virágos

  • Methyl Dihydroxy-Dimethylbenzoate

    • Egy mohás, fás, púderes illat. Ez az összetevő általánosan használt egy olyan kulcsjegy létrehozásához, amely hasonló a tölgyeken található sokféle moha illatához.

      Illat: Fás

  • Methylbenzyl Acetate

    • Zöld növényes jegy élénk rebarbarás jelleggel. Ez az összetevő megtalálható az gardéniában.

      Illat: Zöld

  • Methylundecanal

    • Narancsos, tengert idéző és tűlevelű növényes tónusokat kelt.

      Illat:

  • Oxacycloheptadec-10-En-2-One

    • Édes pézsmás illat piros gyümölcsös jegyekkel. Ez az összetevő megtalálható a pézsmamályvamagokban – vagyis sokféle hibiszkuszvirág magjaiban.

      Illat:

  • Pentadecalactone

    • Elegáns pézsmás illat kifinomult balzsamos jegyekkel. Intenzívebbé és kerekebbé tesz sokféle illatkészítményt.

      Illat:

  • Phenethyl Acetate

    • Édes, rózsás, mézes, púderes illat. Ez az összetevő a rózsaolaj egyik összetevője, és különféle gyümölcsökben is jelen van.

      Illat: Virágos

  • Phenylisohexanol

    • Átható rózsás illat enyhén zöld növényes vonással. Többnyire a rózsás harmóniákhoz használják.

      Illat: Virágos

  • Pogostemon Cablin Leaf Oil

    • Fás, földes, enyhén édes, füstös illata van. A pacsulibokor leveleinek gőzlepárlásával állítják elő. Egyedi illata van a meleg, összetett, hosszan tartó jellemzői miatt.

      Illat: Fás

  • Rasberry Ketone

    • Édes és púderes málnaillat. Ez az összetevő megtalálható néhány olyan piros gyümölcsben, mint az eper, a málna, a tőzegáfonya és a kaliforniai szedermálna. Általánosan használják a piros gyümölcsös jegyek kiemelésére.

      Illat:

  • Rose Ketone-4

    • Egy virágos, gyümölcsös jegy rózsás, szilvás és bogyós gyümölcsös jellegekkel. Ez az összetevő számos gyümölcsben, például a szilvában, az eperben és a sárgabarackban is megtalálható. Általánosan használják virágos és gyümölcsös illatkészítményekben.

      Illat: Virágos

  • Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes

    • Szantálfás és cédrusfás illat.

      Illat: Fás

  • Trichloromethyl Phenyl Carbinyl Acetate

    • Balzsamos és púderes rózsaillat.

      Illat: Virágos

  • Undecylenal

    • Citrushéjas jegy, mely mindenféle illatot intenzívebbé és frissebbé tesz.

      Illat: Citrusos

  • Vanillin

    • Púderes és kifinomult vaníliaillat.

      Illat:

  • Verdyl Acetate

    • Egy virágos, zöld növényes, gyümölcsös jegy, amelyet általánosan hasznának a virágos és fűszernövényes illatkészítményekben a sugárzó frissessége miatt.

      Illat:

Alpha-Isomethyl Ionone Illatanyag
Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.
Butylphenyl Methylpropional Illatanyag
Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.
Benzyl Salicylate Illatanyag
Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.
Coumarin Illatanyag
Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.
Hexyl Cinnamal Illatanyag
Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.
Citronellol Illatanyag
Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.
Geraniol Illatanyag
Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.
Eugenol Illatanyag
Jellegzetes, kellemes illatot biztosít.

Coccolino

brandProfile.socialChannels